Realisaties

Wetteren

3 woningen in 1

Hier werd toegezegd:

Pleisterwerken - gyprocwerken - vloerisolatie - chapewerken - vloerwerken ( binnen en buiten ) - schrijnwerk - schilderwerken en vliesbehang

Alles hangt af van een goede planning. Daarom werd eerst het gedeelte bepleisterd waar er veel gipskarton aan te pas kwam. Van zodra dit klaar was konden onze schrijnwerkers direct starten met deze werken.

Gezien 2 van de 3 woningen voor de verhuur zijn, kregen deze 2 voorrang en werden deze, wanneer pleister en plaatsne gyproc klaar in deze zone, al direct de vloerisolatie, kort erop de verwarming met daar opeenvolgend de chape.

Van zodra het mogelijk was werd er gevloerd en betegeld in de badkamers.

In de prive woning waren er valse plafonds voorzien met aan de muren waar er raampartijen zijn een nis in het plafond om de gordijnrails niet zichtbaar te maken.

Over de gyprocplafonds en schuine kanten, werd nog eens vliesbehang voorzien. De bouwheer wou, indien krimpscheuren, deze niet zien. Vliesbehang is daarvoor het ideale middel.

Alle muren, plafonds, nissen, mdf-werken, pannelen mochten dan ook nog in het wit geschilderd worden wat een heel mooi interieur vormde!