Realisaties

Sinaai-Waas

Algemene binnenafwerking

Een kleine toelichting bij de diverse binnenafwerkingen in deze woning:

- Horizontale plafondkaders ter hoogte van de nok. Hierbij wordt een verlaagde structuur opgebouwd als basis voor de grip-latt pleisterdragers.

- Dragend lattenwerk + grip-latt onder hellend dak als pleisterdrager om een continu effect te creëren qua muurafwerking onder de kapconstructie. Dit heeft als voordeel dat een continue afwerking verzekerd wordt.

- Pleisterwerk rekening houdend met talloze specifieke afwerkingsdetails:

> inbouwspots

> uitvulling dagkanten ramen met bijkomende isolatie ter voorkoming van koudebruggen

> type Xinnixdeurkaders waarbij de deurkader zelf volledig inbepleisterd wordt en aldus bijna volledig onzichtbaar wordt

 

- Vloerisolatie opgebouwd uit 2 types:

> Uitvullende mortelisolatie met ingesloten luchtcellen. Deze isolatielaag is een naadloze uitvulling dewelke zichzelf nivelleert en alle leidingen perfect omhult en een hoge druksterkte garandeert!

> Gespoten PUR-isolatie om een verhoogde isolatiewaarde te bekomen. Voorafgaand aan de werken werden alle oppervlaktes gestofzuigd om een hoge hechting op de ondergrond te garanderen! Nadien wordt de ganse oppervlakte afgeschuurd om de plaatsing van de vloerverwarming mogelijk te maken.

- Chapewerken. De basis voor de verdere parketafwerking. Perfecte nivellering is dan ook noodzakelijk om een goede plaatsing van de vloerbekleding mogelijk te maken. Bijkomende uitzetvoegen worden geplaatst, in samenspraak met de installateur van de vloerverwarming, om zettingen mogelijk te houden.

- Polybeton: de volledige kelder met een oppervlakte van ong. 150m2 werd voorzien van een antracietkleurige polybeton. Geen evidentie aangezien er enkel toegang mogelijk was via de traphal. Via een op maat gemaakt buizensysteem werd het mogelijk gemaakt alle beton gelijkwaardig te verdelen over de volledige oppervlakte.

Nadien heeft de bouwheer ook beslist de garage te voerzien van een polybeton, weliswaar geslepen op 80 x 80. Visueel lijkt het dus dat hier een vloer is geplaatst. Foto's volgen nog ....

Na het plaatsen van keuken, badkamer en interieur is dan ook nog het afwerken van de gyproc gebeurt. 3 x uitgeplamuurd en vervolgens volledig afgeschuurd.

Ook in de tweede fase van het zwembad heeft de bouwheer opnieuw beroep gedaan op onze diensten.

Een trouwe klant dus ;-)