Realisaties

Sint-Niklaas

Woongedeelte + bureau's aan industriegebouw

Opdrachten:

Pleisterwerken

Vloerisolatie: gelijkvloers gespoten PU, verdiep cementgebonden vloerisolatie  

Chapewerken

 

Alle bovenvermelde werken zijn ondertussen reeds uitgevoerd.

 

Pleisterwerken:

Alle betondelen moesten zichtbaar blijven maw zichtbare delen moesten afgeplakt worden ! Enkel op deze manier kan je een fijne eindafwerking bekomen. Zeer veel werk aan maar op het einde mag het resultaat zeker gezien worden, een gelsaagde industriële look.

 

Dankzij de bereidwillige bouwheer, die er voor zorgde dat betonplaat op het gelijkvloers binnen enkele dagen perfect stofvrij was, konden we zeer snel de vloerisoaltie aanbrengen, hier dus de gespoten pur, wat nog steeds de beste isolator is !

Op het verdiep was dit echter niet door omdat daar de cementgebonden vloerisolatie voorzien was. Stofzuigen is enkel nodig bij gespoten PU gezein dit de optimale hechting biedt !

Wanneer de vloerisoaltie op het verdiep voldoende uitgedroogd was is er een akoutische mat geplaatst zodat personen op het gelijkvloers geen hinder hebben van degene op het verdiep.

 

Volgende stappen waren de chapewerken, een zeer mooi werk gezien de grote oppervlaktes maar rekening houden met de nodige uitzetvoegen .

 

Ook hier is er tijdens de werken gebruik gemaakt van onze bouwdrogers om geen verloren tijden te hebben en alles vlot achter elkaar kan verlopen. Na twee weken werd alles al gevloerd.