Realisaties

Nieuwkerken-Waas

Moderne woning

Allereerst werden hier de pleisterwerken uitgevoerd. De aannemer had zodanig alles gemetst zodat, rekening houden met de diktes van het pleisterwerk alles mooi op één punt samenkwam. Tweede foto kan dit perfect beamen !

De douche werd voorzien van een cementbepleistering zodat waterbestendigheid een feit is.

Later werden ook de vloerwerken aan ons toegezegd.In de douches werd er een kerdidoek geplaatst. Dit zorgt er ook voor dat waterdoorsijpeling onmogelijk wordt.

Alle vloeren werden hier met het level-it systeem geplaatst. Met een mooie rechte tegel krijg je zeer fijn werk te voorschijn. Op de foto's kan je zien hoe dit te werk gaat. Dit systeem maakt een einde aan hoogteverschillen en draagt bij tot een perfecte nivellering van de vloeren.

 

Ook de achterwanden van de wc's waren voor onze rekening. Deze werden afgewerkt met geprimerde waterwerende mdf-platen met de buitenhoeken telkens op verstek.

Eén van de algemene eind-probleempjes in de bouw is het afwerking aan de binnenzijde van de garagepoort. De zijkanten uipleisteren kan, maar altijd een grote kans op afscheuren wanneer de poort dicht gaat. Dit zorgt immers voor trilling waardoor de scheuren ontstaan. Daarom is er hier eveneens gekozen voor uitkasten in witte mdf. Alle kiertjes werden zorgvuldig opgespoten met luchtdicht schuin ( meestal blauw schuim ) en daarna het schrijnwerk.

Dit met als resultaat dat wanneer de blowertest werd gedaan hier quasi geen verlies opzat.