Realisaties

Nieuwkerken-Waas

Binnenafwerking moderne woning

Uitgevoerde werken :

- pleisterwerken

- verlaagde plafonds

- ingewerkte nissen voor led verlichting

- ingewerkte gordijnkasten

- voorzetwanden mdf

- integreren van verdoken plinten

Nog uit te voeren werken :

- integreren van verdoken plinten

- afwerken van Xinnixdeuren

 

 

De bouwheer heeft hier gekozen voor de befaamde B-Minusplinten, een plint die in hetzelfde vlak van de muur ligt. Om een pak werkuren nadien uit te sparen hebben we op voorhand, rekening houdend met de vloerpas, reeds een uitsparing gemaakt in het pleisterwerk. Nadien dus geen kapwerk meer om de plint te kunnen bevestigen.

Hier kan je ook al enkele foto's zien hoe dit er later zal uitzien na plaatsing. Deze plinten zijn nadien meegeverfd in dezelfde kleur als de muren wat een mooi geheel vormt. Je kan ook echter kiezen voor het grijze aluminium kleur. Meer details hierover kan je terugvinden op de site van B-Minus !

 

Het bevestigen van de verlaagde plafonds gecombineerd met de ingewerkte nissen voor de verlichting, bestaande uit MDF. Alles op verstek en evenwijdig met het pleisterwerk.

De screens aan de voorgevel zijn langs de binnenkant ook uitgewerkt met mdf, extra geïsoleerd en vervolgens luchtdicht gemaakt. Dankzij deze maatregelen is er langs deze weg ook geen energieverlies!

De ruimte aan de deuren boven het vals plafond dichtgemaakt met een akoustische isolatie om geluidsoverdracht tussen de kamers te beperken.

Alle gyprocwerken worden volledig geschuurd afgeleverd!

De verlichting gebeurt in samenspraak met Helio Lights.

Al deze werken zijn in opdracht van interieurarchitecten Tdesigns.

Nadien is ook buiten de polybeton aan ons toevertrouwd, kleur antraciet.