Realisaties

Stekene

Renovatie rustieke stijl.

In samenwerking met architect Frank Gruwez

De toegezegde werken waren veelomvattend:

- pleisterwerken

- gipskartonwerken

- vloerisolatie door middel van gespoten PUR

- chape

- polybeton met integratie van vloermatkaders

- versteviging bestaande dakgebinte en preventieve/curatieve ongediertebehandeling

- binnenschrijnwerk: laminaat, schouwafwerking, badomkasting, venstertabletten, parket, plinten,...

- tegelwerken douche

Wat startte als een opdracht met louter pleisterwerk, volgde in een verhaal van volledige binnenafwerking door een goede vertrouwensrelatie met de klant.

Alle muren werden ontdaan van de bestaande bepleistering die vernieuwd werd.

De plafonds dienden zowel op het gelijkvloers als de verdieping voorzien te worden van gipskarton. Deze werden geplaatst op metalstudstructuur waarna alles afgewerkt werd met spuitplamuur zodanig een optimale afwerkingsgraad hiervan te bekomen.

De verdieping was een bestaande houten vloer dewelke eerste plaatselijk hersteld en bijgewerkt werd waardoor een voldoende stabiele vloer bekomen werd om de laminaatafwerking te voorzien.

Op het gelijkvloers was de grote uitdaging om de polybeton en toekomstige parket optimaal op elkaar af te stemmen zodat het in afgewerkte toestand in elkaar overvloeit.

Eens we de parket geplaatst hadden kwam het geheel tot zijn recht. In combinatie met deze twee vloerafwerkingen is er ook gekozen om met een mdf-plint te werken. Zeer knap dat de kleur van de muur terug komt tot op de vloer !

Echter voorafgaand aan alle werken diende het bestaande dakgebinte verstevigd en hersteld te worden. Dit met plaatselijke ingrepen zodat alles budgettair beperkt kon blijven.

We laten de foto's alvast voor zich spreken...