Realisaties

Hamme

Moderne open bebouwing

Dankzij de samenwerking met Goossens & Partners architecten en ingenieurs bekwamen we dit pareltje. Pleisterwerken, afwerking houten plafonds, ingewerkte plinten, polybeton... We mochten het allemaal doen.

Mede dankzij de bouwheer die handige handen had was zelfs geïntegreerde verlichting geen punt. A. had deze mits overleg op voorhadn uitgelijnd en deze bevestigd. Bij het uitpassen van het plafond tijdens de pleisterwerken konden we deze armaturen laten zakken zodat deze perfect gelijk kwamen met het pleisterwerk.

De houten plafonds werden eerst voorzien van een houten draagstructuur voor de grip-latt ( pleisterdrager ), dan de grip-latt en de pleister. De koepels werden uitgelijnd en haaks uitgewerkt. Van natuurlijke lichtinval gesproken !!!!

Ook hier werd de nodige aandacht besteed aan luchtdicht bouwen. Aan de ramen werden dampremmende raamaansluitbanden gekleefd. Deze werden nog eens voorzien van extra wapening met daarover de pleister.

Vervolgens deden we de polybeton. Hier werd gekozen voor de betongrijze kleur. Zeer naturel, niet te kil,....

Daarna de ingewerkte plinten van B-Minus. Voor deze te plaatsen werd overal de polybeton afgedekt om schade en het vervuilen ervan te mijden. Eens dit klaar was werden de plinten op maat gesneden, gelijk met het vlak van het pleisterwerk geplaatst en vervolgens bijgewerkt. Zeer mooi.

Ook de bouwheer zijn schoonvader kwam eens kijken en ook daaruit kwam een samenwerking uit voor een ander project.