Realisaties

Sinaai

Moderne woning

Opdrachten:

Pleisterwerken

Plaatsen van ingewerkte plinten ( B-minus )

Inwerken van verlichtingvoorzieningen

Vloerisolatie

Chapewerken

Leveren en plaatsen van Xinnixdeuren ( enkel het deurblad is nadien zichtbaar )

Leveren en plaatsen van deuren met kassementen

Zoals je merkt echt hebben we hier tal van afwerkingen mogen uitvoeren, waar we de bouwheer ook dankbaar voor zijn.

Het pleisterwerk hier is geen standaard pleisterwerk. Rekening houden met Xinnix-deuren, in gewerkte plinten nadien, trimless verlichting, evenwijdigheid, douches uitwerken zodat erna een PU-bekleding over kan, .... We hadden het hier allemaal.

Na de pleisterwerken volgde de gespoten PUR als vloerisolatie, geschuurd ifv de vloerverwarming met daarop een sneldrogende chape.

Om de keuken wat sneller te laten drogen ifv het plaatsen van de keuken, hebben we een bouwdroger geplaasts die we steeds gratis aanbieden bij klanten die meerdere zaken aan ons toevertrouwen.

Na de PU-coating die ook gebruikt werkt als vloerbekleding beneden werden de plinten en de deuren geplaatst. Ook hier werd eerst alles afgedekt om vuil en schade te mijden.

Leuk idee was ook de verlichting in de wc's. Daar hadden we valse wanden gemaakt met zijdelings een nis waarachter een led-strip zat. Mooi effect!

Ook in de trappengang hebben we tijdens het pleisterwerk gezorgd dat deze mooi evenwijdig stond zodat de man die de trap heeft geplaatst dit zonder moeite kon doen.

Op het gelijkvloers zijn er overal Xinnixdeuren geplaatst. De deur tussen de inkomhal en de zitruimte is een super heldere glazen deur.

Meer weten over verlichting inwerken? Neem dan contact met ons op via info@gepae.be